Marketing strateeg en business coach

PHILINE HATZMANN

Als interim marketing strateeg leidde ik organisaties met meerdere vestigingen naar miljoenen omzet door de juiste strategie neer te zetten. Leads genereren door menselijke marketing is mijn passie.

Marketing strateeg en business coach

PHILINE HATZMANN

Als interim marketing strateeg leidde ik organisaties met meerdere vestigingen naar miljoenen omzet door de juiste strategie neer te zetten. Leads genereren door menselijke marketing is mijn passie.

Online marketing is waar mijn roots liggen

Ik ben letterlijk geboren in de trainingswereld. Opgegroeid met het trainingsbureau van mijn vader. Grootgebracht met het motto van Pippi Langkous “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” iets wat ik mijn klanten ook graag meegeef.

Mijn opa van 93 had ook zijn eigen bedrijf. Hij heeft me geleerd om altijd een beetje ‘Vitamine Relatie’ toe te voegen aan klantgesprekken. Hij paste dit zelf ook toe in zijn eigen klantrelaties en liet de menselijke kant achter het ondernemen zien door af en toe een kleinigheidje te geven en verjaardagen te onthouden. Ik vind het mooi dat ik anno 2021, met dit gedachtegoed in mijn achterhoofd, mijn klanten kan helpen om online een beetje ‘Vitamine Relatie” toe te voegen. Er is namelijk een nieuwe tijd van verkopen aangebroken: die van klant naar medemens, van vertellen naar luisteren en van een rol spelen naar jezelf zijn. Om die reden help ik nu zoveel mogelijk mensen aan oprechte relaties en verbindingen met hun klanten.

Het liefste vraag ik mensen het hemd van het lijf, luister ik naar hun verhalen en motivaties en vertaal ik dit naar een ijzersterk aanbod en positionering zodat de juiste klanten worden aangetrokken.

CONTINU IN GESPREK MET FANTASTISCHE KLANTEN

SIMPEL EN DOELTREFFENDE MARKETING

OPSCHALEN VANUIT RUST

Versimpelen

Hoe je door je aanbod te simplificeren meer rust en vrijheid voor jezelf creeert en meer klanten aantrekt.

Verbinden

Wanneer iedereen weet waar jij nou precies van bent en je maakt dit zichtbaar via social media trek je continu klanten aan

VERKOPEN

Hoe je continu verkoopt doordat je consistent on top of mind bent bij je doelgroep

Veelgestelde vragen

Wat is de investering in een samenwerking met Philine?
De investering ligt tussen de € 5.000,- en € 15.000,- voor een half jaar traject.

Welke begeleiding kan ik verwachten?
Philine is een half jaar lang de sparring partner van je bedrijf. Jullie hebben wekelijks en contact en ze is ten alle tijde bereikbaar wanneer je bijvoorbeeld even wilt sparren over een offerte die de deur uit moet.

Wat levert het programma mij op?
Na het half jaar staat de positionering van je bedrijf en heb je een simpele strategie om consistent klanten aan te trekken.